aleksandar_stanojevic_fk_partizan_1

Aleksandar Stanojević: Ovo je veliki uspeh za nas

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je večeras da je njegov tim ostvario veliku pobedu u Novom Sadu protiv Vojvodine i dodao da je ekipa veći deo meča odigrala onako kako je želeo.

-Ovo je veliki uspeh za nas, nije lako dobiti Vojvodinu u Novom Sadu. Zato ovaj trijumf dobija dodatnu dimenziju. Igrali smo pred novosadskom publikom sat vremena onako kako smo želeli, ali je Vojvodina u poslednjih pola sata pokazala da ima kvalitet – rekao je Stanojević novinarima posle meča u Novom Sadu.

Povezana vest:  Mitrović doneo veliki preokret Njukaslu

Crno-beli su večeras savladali Vojvodinu sa 2:1, a već posle 20 minuta imali su dva gola prednosti.

-Ispostavilo se da je početnih 0:2, do kojih je Partizan brzo došao, bitno uticalo na ono što smo prikazali do odlaska na odmor. Tek u nastavku smo odreagovali i prilično lako dolazili u završnicu. Nažalost, uspeli smo da postignemo samo jedan gol, a po prilikama moglo je da se desi da anuliramo Partizanovo vođstvo – kazao je trener Vojvodine Dejan Vukićević.

Povezana vest:  LAV FUTSAL SUPERLIGA, Goleada u Bloku 21

Ovim trijumfom Partizan je ostao samo na prvom mestu na tabeli Superlige sa dva boda više od Crvene zvezde koja je kod kuće odigrala nerešeno protiv Radničkog iz Kragujevca.