robert_prosinecki_novinari_marakana

KVALIFIKACIJE ZA EP 2012

Robert Prosinečki: Srbija može da pobedi Sloveniju i stigne do baraža!

 

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da veruje da reprezentacija Srbije može da pobedi Sloveniju u Mariboru. Naime, puleni Vladimira Petrovića na stadionu „Ljudski vrt“ u utorak od 20.45 igraju odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, u kom im je potreban samo pobeda i tri boda da bi obezbedili plasman u baraž i tako ostali u igri za jedno od mesta na evropskom prvenstvu koje se igra u Ukrajini i Poljskoj naredne godine.

Povezana vest:  Morinjo: Ibrahimović će biti fenomenalan za klub i za Premijer ligu

-Bitno je to što Slovencima ta utakmica ništa ne znači, ali ne verujem da će oni olako dozvoliti da izgube. Srbija ima kvaliteta, ako bude igrala kako ume sigurno će stići do baraža. Verujem u trijumf Stankovića i drugova – rekao je Prosinečki.

U grupi C, podsećanja radi, Italija je već obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo, dok se Srbija za mesto u baražu bori sa Estonijom, koja je već odigrala sve mečeve kvalifikacija, ali ima bod više i bolja je u međusobnim duelima tako da samo pobeda vodi Orlove u baraž za EP.

Povezana vest:  Baloteli potvrdio pobedu Milana nad Parmom

PHOTO: ataimages.rs