nemanja_vidic_repVidić se konačno vraća u ekipu

 

Posle skoro dvomesečne pauze zbog povrede, reprezentativac Srbije Nemanja Vidić vratiće se u ekipu Mančester Junajteda na sutrašnjoj utakmici protiv Vesthema.

Vidić je poslednju utakmicu odigrao 30. decembra, a u subotu je prvi put od tada bio na klupi „crvenih đavola“ na utakmici protiv Evertona, koju je Mančester izgubio rezultatom 3:1.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Bento ne namerava da ode čak i ako Portugal ispadne

Engleski mediji pišu da će menadžer šampiona Engleske Aleks Ferguson posle dugo vremena sutra moći da računa na sve najbolje igrače u odbrani, jer se u tim vraća i Rio Ferdinand, koji je odradio suspenziju od četiri utakmice.

-Na gostovanju u Liverpulu zasluženo smo izgubili, ali ove sezone prvenstvo je potpuno otvoreno. Favoriti gube bodove kada se to ne očekuje i zato mislim da i dalje imamo dobre šanse da odbranimo titilu. Utakmica protiv Vesthema za nas je ključna i ocekujem pobedu – rekao je Ferguson.

Povezana vest:  CSKA počinje sezonu utakmicom sa Seviljom

Posle poraza protv Evertona, Mančester ima četiri boda manje od vodećeg Čelsija, a Ferguson na utakmici protiv Vesthema neće moći da računa na suspendovanog Nanija i povređenog Rajana Gigsa.