we_are_the_worldSingl za Haiti i muzika iz serije na vrhu britanskih lista

 

Dobrotvorni singl „Everybody Hurts“ u čijem su snimanju učestvovale brojne zvezde kako bi prikupile novac za pomoć Haitiju, drugu nedelju zaredom provodi na vrhu liste najprodavanijih singlova u Velikoj Britaniji.

Na drugom mestu liste je pesma „You Got The Dirtee Love“ u izvođenju Dizija Raskala (Dižie Rascal) i „Florens end d Mašin“ (Florence and the Maćine), dok treću poziciju zauzima numera „Fireflies“ sastava „Aul Siti“ (Owl City), objavio je Bi-Bi-Si njuz (BBC News).

Povezana vest:  Koncertna scena se budi koncertima Đorđa Miljenovića, Nikole Vranjkovića i Kande kodže i Nebojše na Kalemegdanu

Pesma „If We Meet Again“ koju pevaju Timbaland i Kejti Peri (Katy Perry) našla se na četvrtom mestu, a na petom je Ališa Kiz (Alicia Keys) sa numerom „Empire State Of Mind (Part 2)“.

Na vrhu liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji je muzika iz TV serije „Glee“. Slede Lejdi Gaga (Lady) sa svojim prvencem „The Fame“, „Florens end d Mašin“ s albumom „Lungs“, Ališa Kiz sa „The Element Of Freedom“ i Paolo Nutini sa „Sunny Side Up“.

Povezana vest:  Elton Džon veruje da je Isus bio homoseksualac