vladimir_petrovic_kzn_sport_kafe_2

Sporazumno raskinut ugovor između Vladimira Petrovića i FS Srbije

 

Dogovor postignut na današnjem sastanku održanom u prostorijama naše organizacije

Na današnjem sastanku, koji je održan u prostorijama naše organizacije, a kojem su prisustvovali čelnici Saveza predvođeni predsednikom Tomislavom Karadžićem s jedne i Vladimir Petrović s druge strane, postignut je dogovor o sporazumnom raskidu ugovora između FS Srbije i dosadašnjeg selektora „A“ reprezentacije naše zemlje. To jednostavno znači da od danas Vladimir Petrović više nije selektor najboljeg nacionalnog tima Srbije.

Povezana vest:  Saliven i Gold novi vlasnici Vest Hema

Sastanak je protekao u izuzetno prijateljskoj atmosferi, punoj poslovnog razumevanja, a obe strane su se složile da zbog neispunjenih postavljenih takmičarskih ciljeva dalja saradnja nije moguća. Podsećamo, Srbija je takmičenje u Grupi C kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2012. godine završila na trećem mestu i nije se plasirala u baraž. Vladimir Petrović je imao ugovor do kraja tekuće godine, a današnjim epilogom sastanka završetak saradnje je ozvaničen.

Povezana vest:  Tirana i Eljbasan hermetički zatvoren uoči dolaska Srba

Po završetku razgovora, jedan od najboljih fudbalera naše zemlje u istoriji i dosadašnji selektor Srbije Vladimir Petrović je izjavio:

Imao sam čast i zadovoljstvo da u prethodnom periodu sarađujem na najbolji mogući način sa čelnicima FS Srbije i da sa klupe predvodim najjaču nacionalnu selekciju. Na nesreću svih nas, izostao je rezultat, nismo se plasirali na naredni kontinentalni Šampionat. Kao odgovorni ljudi, svesni svih zadataka u poslu kojim se bavimo, razmotrili smo novonastalu situaciju i dogovorili se da je sporazumni raskid ugovora najbolje rešenje. Svima u Savezu i reprezentaciji želim puno sreće i uspeha u narednom periodu.

Povezana vest:  Bukureštanski Rapid pred stečajem zbog dugova