METALAC-ZVEZDA_kaludjerovic

JELEN SUPERLIGA

Kirovski i Kaluđerović nakon pobede

Aleksandar Kirovski nije mogao na bolji način da zameni povređenog Bobana Bajkovića. Ko zna kako bi se utakmica odvijala da je Metalac uspeo da izjednači u prvom poluvremenu, ali mladi golman je u dva navrata sjajno reagovao i doneo Zvezdi priliku da uđe u mirniju završnicu meča.

– Zadovoljan sam pobedom,  mislim da je Metalac bez obzira na poziciju na tabeli dobra ekipa. Kod rezultata 1:0 imali su stopostotnu šansu. Zadovoljan sam i svojom partijom, iako nisam imao puno posla. Ja jesam tu da zamenim Bajkovića kada je to potrebno, i da odradim svoj posao na najbolji mogući način – rekao je Kirovski.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA, REZULTATI, Rezultati prvih utakmica plej-ofa za Ligu šampiona

Na visini zadatka na ovoj utakmici bila je i ofanzivna linija tima. Andrija Kaluđerović je postigao svoj prvi gol u prvenstvu ove sezone, i na taj način prekinuo golgeterski post.

– Ko ne bi bio zadovoljan posle pobede od 5:0. Kontrolisali smo ceo meč, naročito smo dobri bili u drugom poluvremenu kada smo postigli četiri gola. Meni ovaj gol puno znači na samopouzdanju i za buduće partije, i nadam se da će ih ubuduće biti još – rekao je Kaluđerović.

Povezana vest:  Tadić strelac u ubedljivom trijumfu Sautemptona