Simo-Krunic_jagodina_trener

JELEN SUPERLIGA

Krunić: Igrači su verovali u pobedu i sa igračem manje

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić kazao je danas da su njegovi igrači, iako brojčano slabiji na terenu od 59. minuta, verovali u pobedu protiv gostujućeg Javora, u utakmici 8. kola Super lige Srbije.

Jagodina je taj meč dobila sa 1:0, golom Miloša Stojanovića u 69. minutu, a prethodno je isključen Vukašin Tomić.

Povezana vest:  Fill Nevil produžio ugovor sa Evertonom

-Imali smo početnu inicijativu, ali je drugi deo prvog poluvremena pripao gostima. Po povratku sa odmora krenuli smo drugačije. Moj tim je, iako sa deset igrača, verovao da može do gola i na našu sreću to smo uspeli. Posle smo mirno i rutinski utakmicu priveli kraju – rekao je Krunić novinarima posle utakmice u Jagodini.

Povezana vest:  Mesi, Ronaldo i Roben kandidati za najboljeg igrača Evrope

Trener Javora Aleksandar Janjić ocenio je da igrači superligaša iz Ivanjice nisu nagrađeni za dobru partiju, dok domaćin jeste.

-Dominirali smo od 15. do 45. minuta utakmice. Od isključenja jednog igrača Jagodine rešili smo da još ofanzivnije napadnemo protivnika. Međutim, fudbal ne bi bio tako zanimljiv da se ne dešavaju i ovakve stvari. Moja ekipa danas nije nagrađena za dobru partiju, a sa druge strane Jagodina jeste – ocenio je Janjić.

Povezana vest:  UEFA i ECA dogovorili promenu kalendara

On je dodao da se nada da će njegova ekipa u „sledećim mečevima imati više sreće“.

Jagodina posle osam odigranih utakmica ima 11 bodova i nalazi se na 8. poziciji Super lige, dok je Javor 13. sa sedam bodova.