bojan_jorgacevic

Bojan Jorgačević: Pogodile su me izjave pojedinaca iz FSS!

 

Golmana reprezentacije Srbije Bojana Jorgačevića  pogodio je odnos ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije posle poraza od Slovenije. Naime, golman Orlova ne beži od odgovornosti za neuspeh u Mariboru, gde je bio direktan krivac za primljeni gol ali misli da su kritike upućene na njegov račun u najmanju ruku preterane.

Povezana vest:  Sjajni Inter brojao do sedam protiv Sasuola

– Svestan sam da kao vrhunski sportista moram da podnesem kritiku, ali prilično su me pogodili pojedini neargumentovani komentari. Pojedinci iz Saveza su tako istakli da nisam smeo da branim u Sloveniji jer, navodno, nisam standardan u Gentu. Ti isti su mogli malo da se raspitaju, pa da onda verodostojno obaveste javnost o mom slučaju – rekao je Jorgačević.

Povezana vest:  Ferdinand: Mojes će nastaviti Fergusonov niz

Jorgačević kaže da je nekoliko dana posle poraza u Mariboru izbegavao da gleda televiziju i da čita novine, ali su ga prijatelji obaveštavali o raspoloženju koje se stvara u medijima. Srpski golman je standardan među stativama belgijskog Genta, a jedino je u avgustu nekoliko mečeva bio u drugom planu.

– Pa ja sam u poslednjih pet godina propustio devet zvaničnih mečeva, od toga četiri u poslednje vreme. I to iz prostog razloga jer sam čekao transfer u Tursku – objasnio je Jorgačević.

Povezana vest:  Maksi Rodriges: Di Mariju nisu cenili u Realu