dejan_djurrdjevic_ofk_beograd

Dejan Đurđević: Najveće uspehe smo imali u kupu

 

Optimizam pred naredno kolo kupa OFK Beograd je odradio poslednji trening pred utakmicu Lav kupa Srbije koja se igra sutra u 14 časova na Omladinskom stadionu. I dan danas se pamte famozne utakmice u kojima su se Romantičari radovali i kada su podizali najsjajnija odličja.

Na putu do samog vrha stoji i ekipa Kolubare:

Povezana vest:  Uroš Ćosić: Prekidamo tradiciju

-Definitivno jedne od najvećih uspeha smo imali u kup utakmicama, gledano kroz istoriju, zato se i ovom takmičenju okrećemo uz dosta pažnje I koncentracije – započeo je Dejan Đurđević. – Ekipu Kolubare

izuzetno poštujem, ipak su moji Lazarevčani u pitanju, gledao sam ih protiv Sinđelića i nisu slučajno prvi, interesantno je da u kupu nam dolaze samo ekipe koje su prve u tom trenutku na tabeli. Pritom imaju i odličnog trenera Dragana Grčića koji je motor ekipe.

Povezana vest:  Zlatan Ibrahimović: Spreman sam na zviždanje, samo će me dodatno motivisati

-Pred nama je protivnik pred kojim moramo maksimalno ozbiljan pristup da imamo, u prvenstvu jesmo kiksnuli, ali tu imamo prava da ispravimo grečku, sutra to već nećemo imati. Samim tim se i ne postavlja pitanje, šta treba da uradimo. Naša obaveza je da pobedimo sutra. Favoriti smo, igramo na domaćem terenu i kvalitet je na našoj strani.

Povezana vest:  Bajeru derbi protiv Hanovera

Pored kvaliteta i mladost je nešto što krasi OFK Beograd:

-Oduvek je tradicija bila da u kup utakmicama se afirmišu mladi igrači, tako će biti i ovaj put. Uvek su mladi dobijali šansu, a tako će biti i sutra.