nebojsa_vignjevic_trener_hajduk_1

Vignjević: Neće biti lako protiv Javora

 

Trener fudbalera beogradskog Rada Nebojša Vignjević kazao je danas da njegovoj ekipi „neće biti lako“ u utakmici 10. kola Super lige protiv Javora, ali da su „ambicije i planovi kluba“ pobeda.

-Javor nam dolazi posle plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije, koji je ostvario u sredu. Bez obzira na dobru atmosferu u njihovom klubu, naše ambicije i planovi su da dođemo do pobede. To, međutim, neće biti lako – kazao je Vignjević novinarima u Beogradu.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Raspored mečeva četvrtog kola

On je dodao da će njegovi igrači morati da pruže maksimum i da diktiraju tempo igre, kako bi osvojili tri boda. Trener „građevinara“ je rekao da se u tim vraća Branislav Jovanović, kao i da je golman Branislav Danilović ponovo u „maksimalnom trenažnom procesu“, dok zbog crvenog kartona u nedelju neće moći da igra Luka Milivojević.

Povezana vest:  Đukić: Najvažnije je da smo pobedili

-Imamo kvalitetnu ekipu. Moja želja je da teško primamo golove, a nadam se da ćemo ih davati već protiv Javora – kazao je Vignjević.

Igrač sredine terena Rada Branislav Jovanović rekao je da ova utakmica „dosta znači“, pošto klub sa Banjice dugo nije pobedio.

-Nadam se da će proraditi vezni red i napad i da ćemo pobediti – dodao je on.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati utakmica 29. kola i tabela

Rad je prethodne dve utakmice u prvenstvu igrao nerešeno i nalazi se na 10. mestu Super lige sa 11 bodova, dok je Javor 13. sa sedam. Utakmica između ova dva kluba igraće se u nedelju na stadionu Rada u 13.30.