dejan_djurdjevic _ofk_beograd

JELEN SUPERLIGA

Đurđević: Očigledno je da se uigravamo

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da je očigledno da njegovi fudbaleri počinju da se uigravaju i razumeju, a sve je pohvalio posle današnje pobede nad Borcem iz Čačka od 2:0 u 10. kolu Super lige.

-Prelomni trenutak je definitivno penal za nas. Nakon tog gola, kenuli samo da dižemo ritam, a i da igramo dopadljivo. Vidi se da ekipa polako pocinje da se razume i da dobija na snazi, pogotovo tu mislim na (Milana) Purovića i (Aleksandra) Simića – rekao je Đurđević novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  FIFA i Katar tvrde da Mundijal 2022. ne menja domaćina

On je pohvalio i mlade igrače i kazao je da ekipa sada može na miru da se sprema za gradski derbi protiv Crvene zvezde u sledećem kolu.

-Takođe, pohvale idu i na račun mlađih igrača, poput (Igora) Jelića i (Marka) Pavlovskog. Imamo lepu nedelju za treniranje i spremanje za duel sa gradskim rivalom Crvenom zvezdom – rekao je Đurđević.

Povezana vest:  Duka: Odluka plod politčkih uticaja

Trener Borca Slavko Petrović rekao je da njegov tim nije iskoristio svoje šanse, što je domaćin znao da iskoristi.

-Nismo došli da ‘parkiramo autobus’ na Karaburmi, niti da se branimo svim silama. Imali smo priliku nakon dosuđenog penala, ali nismo uspeli da se radujemo. OFK Beograd je to iskoristio i znalački uspeo da prelomi utakmicu u svoju korist – rekao je Petrović

Povezana vest:  Gvardiola: Ako pobedimo Arsenal, možemo daleko u Ligi šampiona