zvezda_i_triglav

„Triglav osiguranje“ uz Zvezdu

 

Fudbalski klub Crvena zvezda od danas 4. novembra, u svom sponzorskom pulu ima je još jednog člana. Naime, novi sponzorski ugovor potpisali su Generalni sekretar našeg kluba Đorđe Stefanović i predstavnik osiguravajuće kuće „Triglav“ Predrag Bobera. Ova uspešna kompanija koja se bavi poslovima osiguranja prepoznala je u najtrofejnijem srpskom timu uglednog partnera uz koji će biti u mogućnosti da dalje razvija svoje poslovanje, a sa druge strane svi prvotimci našeg kluba postali su vlasnici polise za slučaj nezgode.

Povezana vest:  Mario Gece završio sezonu

Saradnja na obostrano zadovoljstvo potpisana je na godinu dana, sa mogućnošću da preraste u višegodišnju. Gospodin Stefanović istakao je da je parafiranjem ovog ugovora i već postojećim sa medicinskom kućom Aćibadem, Crvena zvezda jasno pokazala i stavila do znanja svima, da joj je zdravlje svojih kako seniora, tako i momaka iz omladinske škole jedan od najvećih prioriteta.

Povezana vest:  Jovanović: Poginućemo za pobedu u večitom derbiju

I tu nije kraj. Od ponedeljka 7. novembra Zvezda i kompanija „Triglav“ otpočeće još jednu akciju. Naime, promovisaće novu uslugu, odnosno u ponudi će se za sve zainteresovane i potencijalne osiguranike, naći polisa koja će nositi ime Red Star kasko osiguranje na koju će svi članovi crveno bele navijačke porodice ostvarivati popust od pet posto. Prilikom potpisivanja ugovora, svi klijenti će moći da računaju i na brojna iznenađenja i poklone koje im je obezbedila Crvena zvezda.

Povezana vest:  Katai: Jedva čekam utakmicu protiv Vojvodine