Mario Balotelli Manchester City' West Bromwich Albion

Manćini: Baloteli će biti još bolji

 

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini veruje da bi njegov igrač Mario Baloteli jednog dana mogao biti glavni igrač italijanske reprezentacije.

Baloteli (21) koji inače puni naslovnice svteskih tabloida zbog svakojakih stvari, u poslednje vreme to radi uglavnom zbog fudbalskih. Naime, Italijan je u poslednjih šest utakmica engleske Premijer lige postigao pet golova, a u sredu je postigao i svoj prvenac u Ligi šampiona u dresu „građana“. Manćini oseća da Baloteli pokazuje znakove sazrevanja na svim poljima života i da će uskoro biti još bolji i za klub kao i za reprezentaciju.

Povezana vest:  Nova istraga protiv korumpiranih funkcionera FIFA

-Može li Baloteli biti nosilac italijanske igre? Mislim da je još uvek mlad i smatram da bi tu dužnost trebao da ima neko iskusniji. Međutim, vidim da Baloteli oseća sve veću odgovornost igranja za reprezentaciju. Verujem da će Mario nastaviti da daje sve više i više za nas, ali i za reprezentaciju – rekao je Manćini za La Stampu.

Povezana vest:  Vignjević: Nismo u poziciji da pretimo, ali se ne plašimo

Mančester Siti u 11. kolu engleske Premijer lige ove subote gostuje kod Kvins Park Rendžersa. Utakmica počinje u 18.30 sati.