aleksandar_stanojevic_par_1

Stanojević: Pobeda nad Borcem donosi mir pred derbi

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da bi pobeda nad čačanskim Borcem donela ekipi stabilnost pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

-Znamo da će biti teško, ali želimo da nastavimo pobednički niz. Moramo da budemo oprezni i spremni smo za odlučujuće utakmice koje dolaze – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Republičkom zavodu za sport.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Kjelini: Suarez je zaslužio crveni karton

On je dodao da su najteže utakmice pre i posle večitog derbija i da ekipa zeli da zadrži bodovnu prednost nad najvećim rivalom. Stanojević je rekao da se Stefan Babović oporavio od povrede primicača i da će biti spreman ta sutrašnji duel sa Borcem.

Stanojević je čestitao košarkašima Partizana na pobedi u Milanu.

-Divimo se i uživamo uz košarkaše. Oni su ponos i uzor svima u nasem sportskom društvu – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Milojević: Nećemo da tugujemo, okrećemo se Partizanu

Partizan je danas potpisao ugovor o saradnji sa Republičkim zavodom za sport, pa će se omladinci crno – belih testirati i pregledati u ovoj instituciji.

-Nemam reči da kažem koliko sam ponosan zbog saradnje sa Partizanom. Crno – belima ćemo izaći u susret sa svim kapacitetima i nadam se da će i u budućnosti prvi tim dolaziti kod nas na testiranje – rekao je direktor Republičkog zavoda za sport Jasminko Pozderac.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati 8. kola i tabela Primere

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić rekao je da je Partizan i ovim potezom pokazao da prati trendove, sledi velike evropske klubove i gleda u budućnost. Lekar Partizana Ilija Rosić istakao je da je cilj saradnje sa Zavodom prevencija bolesti i povreda koje prate svakog sportistu.

Utakmica 12. kola prvenstva Srbije između Partizana i Borca igra se sutra od 16 sati na stadionu u Humskoj.