goran_stevanovic_trener_fk_partizanJELEN SUPER LIGA

Stevanović: Sa ambicijama ulazimo spremni u prolećni deo takmičenja

 

U istoriji domaćih ligaških i kup takmičenja nikada nijednom fudbalskom klubu sa ovih prostora nije pošlo za rukom da tri godine zaredom osvoji „duplu krunu“ (šampionat i kup). Od sutra, sa startom prolećne sezone 2009/10 kada Partizan gostuje Borcu u Čačku u okviru 16. prvenstvenog kola Jelen Super lige, crno-beli kreću u pohod upravo na osvajanje te treće uzastopne „duple krune“ u domaćem fudbalu (nakon „duplih kruna“ osvojenih u sezonama 2007/08 i 2008/09).

Povezana vest:  Đorđević doneo pobedu Laciju nad Fiorentinom

Prva od 15 prepreka ka tom cilju je sutrašnji protivnik u Čačku. Domaćini kao i uvek naoštreni kada stiže „Parni valjak“, spremni za rovovsku bitku svih 90 minuta. Saveznik u ovim ranim prolećnim danima im je i teren, koji pod obavezno biva natopljen vodom, a timu koji bazira svoju igru na pasovima, bez preskakanja igre, to je otežavajuća okolnost. No dobro, što reče trener Partizana Stevanović, teren je isti i za njih i za nas…Pošto je prvo kolo u pitanju nismo u mogućnosti da dajemo neke procene o spremnosti ekipe Borca, osim da su od jesenas malo izmenjali sastav, ali trener Martać sa optimizmom iščekuje dolazak crno-belih i nada se povoljnom rezultatu.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Kapelo: Sudije krive za poraz

I trener Partizana Stevanović smatra da su crno beli naporno i odlično radili na pripremama, pa sa nestrpljenjem iščekuju početak prvenstvene trke, kako bi videli kako se, i šta se radilo tokom priprema.

-Radili smo pošteno i dobro, pa zato puni samopouzdanja i naglašenih ambicija ulazimo u prolećnu trku za šampionske počasti. Očekujem dobar rezultat po Partizan, jer svima su dobro poznate naše ambicije. Domaćina sutrašnjeg meča resprektujemo, jer je to stabilan prvoligaš, koji ne menja mnogo u svojoj igri i sastavu poslednjih godina, ali mi pred sobom imamo samo jedan cilj, a to je pobeda.

Povezana vest:  Bjeković: Plasim se derbija, jer cesto pobedi slabiji