sir-alex-ferguson

Ferguson se izvinio navijačima Junajteda

 

Trener Mančester Junajteda Aleks Ferguson izvinio se danas navijačima zbog loše igre i ispadanja iz engleskog Liga kupa od Kristal Palasa.

-Izvinjavam se navijačima jer ovo nije bila igra na nivou Mančester Junajteda. Ne želim da umanjim pobedu Kristal Palasa i želim im uspeha u daljem takmičenju, ali veoma sam razočaran i izvinjavam se fudbalerima koji nisu igrali – rekao je Feguson.

Povezana vest:  Rasing Santander ispao iz španske Primere

Mančester junajted je sinoć eliminisan u četvrtfinalu Liga kupa, pošto je na Old Trafordu izgubio posle produžetaka od Kristal Palasa sa 2:1.

-Svaki put kad izađemo na teren moramo da čuvamo ponos i istoriju kluba. To protiv Kristal Palas nismo uradili. Imali smo devet internacionalaca u timu i to je bilo veliko razočarenje – dodao je Ferguson.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Zvezda dočekuje Radnički, derbi u Novom Sadu

Mančester junajted je ovaj meč odigrao u kombinovanom sastavu, sa nekoliko tinejdžera u ekipi, a od iskusnijih igrača na terenu su bili Smoling, Evans, Valensija, Gibs i Berbatov. U polufinalu takmičenja, pored Kristal Palasa, nasupiće još Mančester Siti, Liverpul i velški Kardif Siti.