fk_rad_grupna

Rad na Vračaru protiv Zvezde bez podrške navijača

 

Fudbaleri Rada igraće u nedelju kao domaćin protiv Crvene zvezde na stadionu Obilića na Vračaru, a kako nezvanično saznajemo toj utakmici neće prisustvovati navijači kluba sa Banjice. Oni su se odlučili za bojkot pošto smatraju da je Zvezda izvršila pritisak na Zajednicu superligaša da donese odluku o promeni stadiona, kao i da su čelnici Rada popustili pod takvim zahtevom.

Povezana vest:  Stojanović: Odluka o odlasku nije isključivo moja

Generalni sekretar Zajednice superligaša Miodrag Janković rekao je da će se utakmica 14. kola Super lige Srbije igrati na stadionu Obilića „iz bezbednosnih razloga“.

-Susret Rada i Zvezde proglašen je utakmicom visokog rizika, a smatramo da na stadionu na Banjici nema dovoljno uslova za bezbednost. Zvezda je najavila dolazak svojih navijača u velikom broju, pa smo se sa domaćinom utakmice dogovorili da se ona igra na Vračaru. Ovako je svima lakše – kazao je Janković.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati današnjih utakmica 14. kola, strelci i tabela

Susret između Rada i Zvezde igraće se u nedelju u 13.00, a portparol Rada Vladimir Savić kazao je da će sutra svi biti obavešteni o ceni i mestima prodaje ulaznica.