roberto-mancini_man_siti

Manćini: Tevez se nije poneo kao veliki igrač

 

Menadžer engleskog Mančester Sitija Roberto Manćini rekao je danas da se napadač Karlos Tevez poneo „glupo i nedostojno reputaciji velikog igrača“ pre dva meseca na utakmici sa Bajernom nakon koje je suspendovan i novčano kažnjen. Tevez je tada odbio da ode na zagrevanje i nije ušao u igru u drugom poluvremenu, što je razbesnelo Manćinija, a kasnije i čelne ljude engleskog kluba.

Povezana vest:  Grant: Novi trener Čelsija imaće najlakši posao na svetu

-Tevez se poneo glupo, onako kako to veliki igrači sebi ne smeju da dozvole. Bio sam besan na njega, jer nisam očekivao tako nešto od Teveza. Ranije smo imali sjajan odnos – rekao je Manćini engleskim medijima.

Manćini je priznao da je bio šokiran ponašanjem argentinskog fudbalera.

-Prvi put u životu sam video da se neko tako ponaša u važnoj utakmici, kada je ostalo više od 40 minuta do kraja – naveo je on.

Povezana vest:  Robi Kin odlučio da ostane u Totenhemu

Manćini je istakao da je bio spreman da oprosti Tevezu da Argentinac kasnije nije izjavio da „nema potrebe da se izvinjava bilo kome“.

-Deset dana posle utakmice sa Bajernom pozvao sam ga da razgovaramo. Tražio sam da se izvini celom klubu, ali on to nije želeo – kazao je italijanski stručnjak.

Povezana vest:  Zvezdini klinci očarali Lisabon tokom "Fudbala za prijateljstvo"

Tevez je po isteku dvonedeljne suspenzije odbio da se vrati na treninge Sitija i otputovao je kod porodice u Buenos Aires. Manćini je dodao i da Tevez nije loš čovek, ali da se nalazi pod lošim uticajem svojih agenata i savetnika. Argentinac će, gotovo sigurno, u zimskom prelaznom roku otići iz Sitija.