dragan_djuric_skupstina_logo

Ðurić: Lepo je zimovati na plus deset

 

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Ðurić rekao je danas na Novogodišnjem koktelu u Sportskom centru Teleoptik da će crno-beli nastaviti dominaciju na domaćim terenima i u 2012.

-Nećemo se zaustaviti. Puni smo optimizma. Prošle sezone osvojili smo četvrtu uzastopnu titulu, a tome dodali i nacionalni Kup. Nama spoljna temperatura ni u Novoj godini neće padati ispod deset stepeni, a na neki način smo preselili Srbiju u tople krajeve – rekao je, očigledno dobro raspoloženi Ðurić.

Povezana vest:  Srbija palo na 32. mesto FIFA rang liste

Partizan je jesenji deo prvenstva završio sa deset bodova više od večitog rivala Crvene zvezde.

-Uspešno smo i u ovoj sezoni prešli pola puta ka novim trofejima, a očigledno je da mnogima smetaju nasi uspesi. Mi nismo zabrinuti, jer se bavimo samo sobom, a svi ovi uspesi nas dodatno motivišu – rekao je Ðurić.

Povezana vest:  Luković i Anđelković opet u Zvezdi: Možemo do titule

On je istakao da je jedina „mrlja“ u 2011. loš rezultat u evropskim takmičenjima.

-Nismo ostvarili ciljeve u Evropi ove sezone, ali smo nakon teških trenutaka i poraza od Genka i Šamroka pokazali svu svoju snagu na domaćem terenu – rekao je Ðurić.

On je rekao da je klub u jesenjem delu šampionata afirmisao nekoliko mladih i talentovanih igrača.

Povezana vest:  Mladi trenirali u Norveškoj, svi motivisani pred revanš

-Znamo svoje ciljeve, a to je da se održimo u vrhu srpskog fudbala i da Evropi predstavimo sav svoj talenat – poručio je Ðurić.

Koktelu su prisustvovali bivši i sadašnji asovi crno-bele porodice među kojima i Nenad Bjeković, Ivica Kralj, Duško Vujošević, Predrag Manojlović, kao i generalni sekretar FŠ Zoran Laković, političar Rasim Ljajić i glumci Bora Todorović i Nenad Jezdić.