zvezda_promocija_decembar (1)

Zvezda promovisala trojicu novih igrača
 
Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je danas u prvotimce odbrambenog igrača Jovana Krnetu, vezistu Petra Đuričkovića i napadača Ognjena Ožegovića.
Krneta i Đuričković, koji su do sada igrali u Zvezdinoj filijali Sopotu, ugovore su potpisali na četiri godine, dok je Ožegović, koji je bio član omladinskog tima, potpisao trogodišnji ugovor.
Predsednik crveno-belih Vladan Lukić rekao je novinarima na Zvezdinom stadionu da je „jasno opredeljenje rukovodstva kluba da se Zvezdinoj deci pruži šansa“.
-Ovo je veliki dan za sve njih. Samim potpisivanjem ugovora nisu napravili ništa, pošto ih izazovi tek očekuju. Želim im od sveg srca da budu naslednici nekih uspešnih generacija. Ne mogu da kažem sadašnje, iako nisam digao ruke, ali njoj nedostaju trofeji i tek je u stvaranju – dodao je Lukić.
Lukić je potom analizirao svakog od trojice igrača posebno.
-Ožegovića karakteriše drskost, možda malo i bezobrazluk u igri, što može da bude korisno. Ne sumnjam da će od prvog dana biti konkurentan za tim. Đurđević ima šmek i može da bude pravo osveženje, dok je Krneta jako koristan igrač, koji shvata ozbiljnost njegove uloge u timu – kazao je Lukić.
Predsednik crveno-belih nije želeo da priča o drugim pojačanjima u zimskom prelaznom roku.
Mladi igrači su ocenili da im je danas jedan od „najbitnijih dana u karijeri“ i istakli da će pokušati da opravdaju ukazano poverenje.
Petar Đuričković izabrao je da ubuduće nosi dres sa brojem 23 na leđima, Ognjen Ožegović odlučio se za 18, a Jovan Krneta za 6.
Njih trojica pojaviće se 10. januara sa ostalim prvotimcima Zvezde na prozivci trenera Roberta Prosinečkog.
PHOTO: ataimages.rs 
Povezana vest:  Ivanović podneo ostavku, Milovanović preuzeo Novi Pazar