dragan_dzajic_i_dres

Dragan Džajić: Hoću da pomognem, ali niko me ne zove!

 

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da u ovom trenutku nema ništa od njegovog povratka u klub sa Marakane. Iako se očekivalo da će Upravni odbor kluba ponuditi Džajiću povratak na neku od funkcija, to se nije dogodilo na sastanku u petak.

-Ne ulazim u vođenje politike kluba. Postoji Upravni odbor, ne želim da se mešam u nje­gov rad. Bio sam zamoljen da pomognem, rekao sam da hoću, ali se posle toga ništa ni­je desilo, tako da idemo dalje. Zvezdi, ponavljam, želim sve najbolje i molim lepo – rekao je DŽajić.

Povezana vest:  Karlovac zbog štrajka igrača nije otputovao u Rijeku

Džajić je kazao da mu prija što navijači žele opet da ga vide u klubu, ali da je sve na ljudima koji vode crveno-bele.

-Ništa od mene ne zavisi. Ja hoću, tu sam u Beogradu, i ako neko smatra da mogu da pomognem sve ću da uradim, ali ne zavisi od mene, već od Zvezde – kazao je on.

Povezana vest:  UEFA FUTSAL EURO 2016, Srbija nadigrala Sloveniju na startu EP

Rukovodstvo Crvene zvezde u petak je raspisalo izbore u klubu za kraj maja sledeće godine, a Džajić je rekao da u ovom trenutku ne razmišlja da se ponovo kandiduje za predsednika.

-Nikada nešto ne prejudiciram, ali ne razmišljam o tome – naveo je Džajić.

On je ponovio da ne želi da se nameće i da je uvek spreman da učine sve za crveno-bele.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Subotičani bolji od OFK Beograda, prve pobede Novog Pazara i BSK Borče

-Nikad nisam želeo da se petljam ili namećem, dolazio sam na Marakanu samo kad me ne­ko pozove. Jednostavno, nisam hteo drugačije, jer to ne bih bio ja… Normalno da mi je žao kad nije dobro i kad nema rezultata – zaključio je Džajić.

Džajić je napustio Crvenu zvezdu 2004. godine posle serije loših rezultata, a trenutno se protiv njega vodi sudski proces zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.