FUDBALSKA-LOPTA

Rejes se zbog bolesti oca vraća u Sevilju

 

Nekadašnji španski fudbalski reprezentativac Hose Antonio Rejes izjavio je danas da je razgovarao sa novim trenerom Atletika Dijegom Simeoneom i preneo mu svoju želju da se vrati u Sevilju, klub gde je počeo karijeru. Rejes želi da se vrati kući kako bi bio bliže teško bolesnom ocu.

Povezana vest:  Barselona pregazila Romu, Čelsi ubedljiv u Izraelu

-Sevilja mi pruža šansu da se vratim kući i želim da prihvatim tu opciju. Moj otac je operisao srce pre nekoliko nedelja i voleo bih da što više vremena provodimo zajedno – rekao je Rejes u intervjuu za „As“.

On je priznao i da je oduuvek znao da će se jednog dana vratiti u Sevilju.

-Uzbuđen sam zbog prilike da se vratim u klubu koji mi je dao šansu da postanem profesionalac – istakao je Rejes.

Povezana vest:  Espanjol grabi ka Evropi

Prema navodima lokalnioh medija Sevilja je Madriđanima spremna da plati 4,5 miliona evra. Rejes je 2004. godine napustio rodni grad i prešao u Arsenal za rekordnih 26 miliona evra. Iako je igrao sjajno i pomogao londonskom klubu da osvoji Premijer ligu nije mogao da se navikne na ostrvsku klimu i posle samo dve godine otišao je na pozajmicu u Real Madrid.

Povezana vest:  Ćurčić od omladinaca pozvao Antića i Đurđevića

Sa kraljevskim klubom osvojio je Primeru 2007. godine postigavši dva odlučujuća gola u šampionskoj trci, a zatim je prešao u redove gradskog rivala. Za reprezentaciju Španije odigrao je 21 utakmicu i postigao četiri gola.