Mario Balotelli celebrates with David Silva and Adam Johnson

Baloteli: Manćini je bolji trener od Murinja!

 

Napadač Mančester Sitija, kontroverzni italijanski fudbaler Mario Baloteli, u razgovoru za italijanski magazin L’Uomo Vogue procenio je dvojicu trenera s kojima je do sada sarađivao. Na novinarsko pitanje koga smatra boljim trenerom, sadašnjeg Roberta Manćinija ili Žozea Murinja s kojim je radio u milanskom Interu, Balotelli se priklonio sunarodniku.

-Obojica su najbolji na svetu, to je sigurno, ali na nekom ličnom nivou boljim smatram Manćinija. Treneri danas moraju da izvlače maksimum iz svakog igrača i mislim da Manćini to radi savršeno – rekao je Balotelli, a zatim se osvrnuo na vreme koje je do sada proveo u Engleskoj, kao i odnos medija koji ga često stavljaju na naslovne strane novina.

Povezana vest:  Golman Borusije Menhengladbah blizu prelaska u Barselonu

-Imam tek 21 godinu, a već sam proveo dve godine daleko od svog doma. Mislim da sam se dobro adaptirao na život u Engleskoj, ali isto tako moram reći da ovde praktički nemam pravih prijatelja i ukoliko budem napuštao „Ostrvo“, sigurno ću se vratiti u Italiju – poručio je napadač lidera Premijerlige i pokušao da objasni svoje stalno pojavljivanje u medijima.

Povezana vest:  Iliev: Novi trener najkasnije sutra ujutro

-Ovde je apsolutno nemoguće da učinim nešto što neće biti krivo protumačeno. Ako kupim Fiat Uno, novine će pisati da mi bolje pristaje Ferari, a ako zatim kupim Ferari, reći će da sam prebahat za svoje godine. Ako se nasmejem, onda sam neozbiljan, a ako se ne smejem, onda sam umišljeni bogataš koji ne zna da uživa radeći najlepši posao na svetu. Tabloidi u engleskoj pišu previše o svemu i svačemu, a iznose uglavnom smeće – zaključio je Baloteli.

Povezana vest:  Fudbaleri Srbije doputovali u Honduras