simo_krunic_rad_jag_1

Jagodina počela pripreme za novu sezonu

 

Fudbalski prvoligaš Jagodina počeo je danas pripreme za nastavak sezone u Super ligi u istom sastavu u kojem je završio jesenji deo. Predsednik kluba Goran Milanović kazao je da nije bilo potrebe za promenama.

-Prethodnih šest meseci smo dobro radili i nema potrebe da se nešto menja, osim da napravimo još bolji rezultat. Očekujem da nastavimo sa borbenom igrom i sa pristupom igri kao za proteklih šest meseci – rekao je Milanović na današnjem okupljanju.

Povezana vest:  Lacio čuva prvo mesto u Seriji A

Predsednik Jagodine kazao je da se nada i nekoj evropskoj utakmici. Trener Jagodine Simo Krunić kazao je da će tim pokušati da se pomakne „za neko mesto“ ka vrhu tabele, pošto se sada nalazi u sredini.

-Pokusaćemo da u drugom delu prvenstva povećamo bodovni saldo… Najveći problem u prvom delu bila nam je igra kod kuće. Moramo osvajati više bodova na svom terenu. Zadovoljan sam igračima. Nove nismo dovodili. Pokušaćemo da napravimo i neki transfer, da nekom fudbaleru omogućimo da obezbedi svoju egzistenciju – naravno da I klub dobro prođe, objasnio je Krunić.

Povezana vest:  Manćini: Ako izgubimo od Arsenala, Junajted je šampion

Igrač Jagodine Ognjen Mudrinski je ocenio da je cela ekipa odradila dobar posao u prvom delu sezone.

-Imali smo mali pad u početku kada smo za prva četiri kola osvojili jedan bod, ali kasnije, kako je teklo prvenstvo, ušli smo u željeni ritam i na dobar način priveli kraju taj deo sezone – rekao je Mudrinski.

Povezana vest:  Baloteli: Mančini bi trebalo da ostane u Sitiju

Prvi deo priprema igrači Jagodine imaće na domaćem terenu i, ako vremenski uslovi dozvole, igraće prijateljske utakmice. Drugi deo priprema održaće se u Antaliji od 5. do 19. februara. Kako je planirano tamo će Jagodina igrati sa fudbalskim klubovima Torpedo iz Belorusije, Tatran Prešov iz Slovačke, Sherif iz Moldavije, Taraz iz Kazahstana i Amkar iz Rusije.