ZIMSKI PRELAZNI ROK NA PRAGU

 

Pored izbora  za predsednika Partizana predstojeći period biće intrensantan za formiranje transfer liste. Prve najave govore da će ove zime biti i odlazaka iz redova osvajača duple krune.

20091025npDiarra5Koliko u svemu tome ima iste najbolje će pokazati period po završetku jesenjeg dela  Jelen Superlige. Najbliži izlqaznim vratima iz doma šampiona srbije za sada su napadač Lamin Dijara I štoper Goran Gavrančić. Pored njih dvojice mogući su transferi još nekih igrača, međutim za sada su to samo nagađanja.

Povezana vest:  Amerikanci doputovali u Rim da kupe Romu

Najbolji strelac Super lige u prethodnoj sezoni je i letos bio blizu odlaska, ali je Senegalac produžio boravak na Topčiderskom brdu. Velike su šanse da će Dijara uskoro promeniti klub na osnovu dogovora koji je postignut letos uzmeđu tamnoputog golgetera i rukovodstva srpskog šampiona. Za Lamina su zainteresovani klubovi iz Francuske i Španije, mada je sve još na dugačkom štapu, jer moguće poteškoće oko prelaska mogu da se pojave oko cene. Osta je dase  vidi kakav će situacija biti kada počne zimski prelazni rok.

Povezana vest:  Marin: Srbija i Crvena zvezda zaslužuju LŠ

Goranu  Gavrančiću  iskusnom štoperu u decembru ističe ugovor sa crno-belima, a budući da iz kluba, još uvek, nema najava da će se saradnja produžiti, Gavrančić će najverovatnije napustiti Srbiju.
– Zovu me iz Ukrajine. Godinama sam igrao za Dinamo iz Kijeva i logično je što se ljudi iz pojednih klubova interesuju za mene, ali verujte da u ovom trenutku ne pridajem pažnju tom detalju, jer sam i dalje fudbaler Partizana. Nije isključeno ni da ostanem, naravno, pod uslovom da me u Partizanu žele – rekao je Gavrančić, koji se uspešno oporavlja od artroskopije kolena.

Povezana vest:  Sneg doneo probleme, odložena većina utakmica 18. kola Premiershipa