tomislav_karadzic_kzn_hajat

Skupština FSS u petak 17. februara

 

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zakazao je skupštinu te organizacije za petak 17. februara u Sportskom centru u Staroj Pazovi. Skupšstina FSS biće održana od 13 sati, a njoj će prethoditi sednica Izvršnog odbora nacionalnog saveza, koja je na programu istog dana sa početkom u 11 sati.

Povezana vest:  Đukić: Po ovakvom terenu ne može da se igra bolji fudbal

Današnja sednica Odbora za hitna pitanja, kojom je predsedavao predsednik FSS Tomislav Karadžić, održana je u proširenom sastavu, jer su joj prisustvovali i predstavnici regiona. Razmatrane su brojne aktuelne teme, a pored zakazivanja skupštine FŠ, odlučeno je da naredna sednica Odbora za hitna pitanja bude održana 8. februara i tom prilikom razmatraće se sva dokumenta bitna za sprovođenje dnevnog reda skupštine, Statuta FSS, Poslovnika o radu skupštine i finansijskog izveštaja.

Povezana vest:  Žreb za LŠ: Alaškert ili Šerif rival Zvezdi u 3. kolu

U okviru redovnih priprema za skupštinsko zasedanje sastanke će održati i sve neophodne instance. Sutra će u Beogradu biti održana sednica Komisije za pravna pitanja, dok su sednice Finansijske komisije i Nadzornog odbora zakazane za 6. februar.

Odbor za hitna pitanja danas je usvojio Pravilnik o radu Arbitražnog suda FSS i on je prosleđen na javnu raspravu do 30 dana. Takođe su usvojena i dva nova pravilnika – Pravilnik o licenciranju i finansijskom fer-pleju za takmičenja u organizaciji UEFA i Pravilnik o statusu i osposobljavanju komesara za bezbednost FSS.

Povezana vest:  EURO 2012, Hodžson: Igrači su dali sve od sebe, zadovoljan sam