avram_grant_pripreme_2012

JELEN SUPER LIGA

Grant: Ramišljamo kao da nemamo 10 bodova prednosti

 

Trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je danas da ekipa u prolećnom delu Superlige mora da se ponaša i razmišlja kao da nema 10 bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

-Deset bodova je dobra prednost i potrebno je da je zadržimo do kraja. Toliko dugo sam u fudbalu i nikad nisam radio bez pritiska. Moramo da budemo budni, kao da nemamo tu prednost – rekao je Grant na konferenciji za novinare u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Povezana vest:  Rafael Benitez : Zanima me Liga šampiona, a ne Milan

Crno-beli sutra u prvom kolu prolećnog dela Superlige gostuju Novom Pazaru.

-Osim Šćepovića, nema problema sa povredama igrača. Gledao sam snimke utakmica Novog Pazara iz prvog dela sezone. U zimskom prelaznom roku doveli su dosta novajlija. Znam sve što treba da znam o njima – kazao je Grant.

On je naveo da će reprezentativac Sijera Leonea Medo Kamara danas doputovati u Beograd, ali je njegov nastup u Novom Pazaru pod znakom pitanja.

Povezana vest:  Konte: Pirlo je zaslužio Zlatnu loptu

-Kamara stiže danas, ali ne znam da li će igrati. Nisam siguran koliko je svež, pošto nije igrao za reprezentaciju – naveo je Grant.

Duel u Novom Pazaru proglašen je za utakmicu visokog rizika, a prestavnici domaćeg kluba apelovali su na svoje navijače da ne vređaju izraelskog stručnjaka.

-Nikad ne reagujem na stvari koje nisu vezane za fudbal. Sport nema granice, ali takve stvari me teraju da se fokusiram samo na teren – rekao je trener crno-belih.

Povezana vest:  Barselona osvojila novu titulu prvaka Španije

Grant je dodao mu je meč sa Novim Pazarom pođednako važan kao i ostali dueli u drugom delu šampionata.

-Veoma je važno da se dobiju sve utakmice, a ne samo prva. Bitno je pobediti, ali još je važnije da igramo dobro – zaključio je Grant.

Utakmica 16. kola Novi Pazar – Partizan igra se sutra od 14 sati.