navijaci_pazara_cz_np

PRED MEČ NOVI PAZAR – PARTIZAN

Više hiljada građana dočekalo navijače Fenerbahčea

 

U Novi Pazar je iz Turske doputovalo dvadesetak navijača fudbalskog kluba Fenerbahče, pobratima kluba Novi Pazar. Njih je na Gradskom stadionu dočekalo više hiljada građana Novog Pazara i navijača kluba iz tog grada.  Oni će prisustvovati utakmici 16. kola fudbalskog šampionata Srbije Novi Pazar – Partizan koja se igra sutra u 14 sati. Inače, ova utakmica je proglašena utakmicom visokog rizika.

Povezana vest:  Enrike: Ne žalim zbog Suaresa

Novopazarska policija saopštila je da je spremna da spreči eventualne incidente. Utakmica će, kako je najavljeno biti snimana. Sve mere preduzeće i klub domaćin, a portparol kluba Redžep Korać izjavio je, pred nastavak prvenstva, da su u ovom klubu preduzeli sve potrebne mere da utakmica 16. kola protekne bez incidenata na tribinama.

Kako je najavljeno Partizan će imati podršku oko 400 svojih navijača, koji će doći iz Beograda i drugih gradova Srbije i Crne Gore. Korać je lokalnim medijima rekao da ne očekuje antisemitsko ponašanje novopazarskih navijača prema treneru Partizana Izraelcu Avramu Grantu.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LŠ, Poljski navijači izazvali nerede u Podgorici

Klub iz Novog Pazara tražio je spisak navijača koji dolaze iz Beograda, a ko ne bude na tom spisku neće moći da uđe na stadion, tvrdi Korać. Trener Partizana kaže da je njegov tim spreman i da o ekipi domaćina zna sve što je potrebno.