andre-villas-boas

Skolari: Viljaš-Boašovog naslednika čeka pakao

 

Poznati brazilski fudbalski trener Luis Felipe Skolari izjavio je danas da će naslednik Andrea Viljaša-Boaša na klupi Čelsija imati izuzetno težak posao i da ga očekuje „pakao“ na Stamford Bridžu. Skolari je imao iskustvo sa londonskim „plavcima“, pošto je vodio Čelsi od leta 2008. do februara 2009. godine, kada je, kao i Viljaš Boaš, dobio otkaz.

Povezana vest:  Kaljari pobedio Inter, Bolonja bolja od Lacija

-Engleska ima klubove kao što je Arsenal, gde menadžer Arsen Venger radi dugi niz godina iako je samo nekoliko puta bio šampion. U Čelsiju vlada drugačiji način razmišljanja i nisam iznenađen ovim potezom kluba – rekao je Skolari brazilskim medijima.

Viljaš Boaš je juče dobio otkaz zbog serije loših rezultata posle samo osam meseci provedenih na klupi Čelsija.

Povezana vest:  Verder raskinuo ugovor s trenerom Tomasom Šafom

-Neke stvari su dobro poznate u Čelsiju. Tako se, na primer, zna da vlasnik kluba ima bolje odnose sa nekim igračima nego menadžer. Viljaš Boaš je pokazao da je šampion. Ipak, morao je da zameni sedam, osam igrača, ali nije uspeo u tome. Njegovog naslednika čeka pravi pakao – zaključio je Skolari.

Povezana vest:  Terzić: Borićemo se muški, Zvezdi je mesto u Ligi Evropa

Privremeno rešenje na klupi Čelsija do kraja sezone biće Roberto di Mateo, a kao glavni kandidati za Viljaš Boašovog naslednika engleski mediji pominju Žozea Murinja, Pepa Gvardiolu i Rafu Beniteza.