albert_nadj

Nađ: Porazi od Zvezde posebno bole, ne smetaju mi pesme

 

Koordinator za sportska pitanja Partizana rekao je danas da porazi u derbiju naročito bole, ali da će fudbaleri o revanšu polufinala kupa protiv Crvene zvezde razmišljati ponovo kad se približi revanš.

-Dobro smo odigrali, ali nismo iskoristili šanse. Zvezda ima dobar rezultat za revanš, ali verujem u prolaz. Sada ćemo se posvetiti prvenstvu. Bilo koji poraz boli, ali posebno oni u derbiju – rekao je Nađ novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Povezana vest:  Debakl Srbije od Nemačke za kraj nade na EP

Zvezda je juče pobedila sa 2:0, iako je Partizan bio dominantniji tokom meča.

-Ovaj derbi smo stavili u kutiju i tek 11. aprila ćemo je otvoriti, pošto do tada imamo četiri utakmice – dodao je Nađ.

Zvezdini igrači su posle meča otrčali ispred severne tribine i sa svojim navijačima pevali pogrdne pesme protiv Partizana i njegovih pristalica, čemu su pojedini mediji poklonili posebnu pažnju. Zbog iste stvari je prošle godine kažnjeno nekoliko igrača crno-belih.

Povezana vest:  Lombardo u stručnom štabu Sitija

Nađ, međutim, na celu stvar gleda potpuno drugačije.

-Nemam ništa protiv što su igrači pevali te (uvredljive) pesme. To su emocije i to su normalne stvari. Dešavalo se to i ranije, a i mi smo to radili – rekao je Nađ.

Funkcioner Partizana kazao je da je suđenje Milorada Mažića bilo „odlično“, ali da nije dosuđen „čist penal“ za njegov tim. Isto mišljenje ima i Stefan Babović.

Povezana vest:  Čedomir Janevski novi selektor Makedonije

-Mažić nije dosudio čist penal, a ovi su se utrkivali ko će da ga pohvali. Čuo sam se sa Nikolom Petkovićem i Duškom Tošićem I čestitao im pobedu. Videćemo se ovih dana, pa ćemo popričati o svemu – rekao je Babović.