Simo-Krunic_jagodina_trener

Krunić: Rad je uz Zvezdu najbolja ekipa ovog proleća

 

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je uoči utakmice 20. kola fudbalskog prvenstva Srbije, da je Rad ozbiljan protivnik, koji zahteva maksimalno zalaganje i disciplinovanu igru do poslednjeg trenutka.

-Teško je prognozirati ishod utakmice, jer je liga puna iznenađenja i timovi nemaju prednost domaćeg terena. Mi smo više bodova doneli sa gostovanja – rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Hidink: Čelsi želi da razgovara sa Terijem o novom ugovoru

Krunić je skrenuo pažnju da je Rad u prolećnom delu prvenstva osvojio deset bodova i to bez primiljenog gola.

-Posle Crvene zvezde, najbolja su ekipa u prolećnom delu prvenstva. U naletu su, imaju dobru organizaciju i igrače i taktički dobro stoje – rekao je Krunić.

Trener Jagodinaca istakao je da ubedljiv poraz (4:0) protiv Partizana u prošlom kolu neće uticati na igru njegovog tima.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 31. kola i tabela Bundeslige

-Pokušali smo da se suprostavimo Partizanu, nismo uspeli i tu smo utakmicu zaboravili. Ne sumnjam da će moji igrači pružiti maksimum – dodao je Krunić.

U domaćem sastavu pod znakom pitanja su nastupi Ognjena Mudrinskog, Duška Dukića i Miroljuba Kostića. Prvotimac Jagodine Vladimir Ilić istakao je da je susret protiv Rada odlična prilika da ekipa, posle poraza od Partizana, nastavi sa pobedama. Utakmica Jagodina – Rad na programu je sutra od 14,30 sati na Gradskom stadionu pod Ðurđevim brdom.

Povezana vest:  Bajern pobedio Štutgart, remi Bajera