radnicki_zvezda_navijaci

Prosinečki: U Kragujevcu dobar ambijent i loš fudbal

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki pohvalio je publiku i sjajan ambijent u Kragujevcu tokom prvenstvene utakmice protiv domaćeg Radničkog (0:0), ali je ocenio da nije prikazan kvalitetan fudbal.

-Mislim da je ovo bila dobra utakmica što se tiče trčanja i borbe, ali da bi bila lepa i za publiku moraju obe ekipe da igraju otvorenije. Mi smo imali nekoliko šansi u drugom poluvremenu, prvenstveno mislim na prilike Tošića i Evandra, ali nažalost nismo uspeli da pobedimo – izjavio je trener crveno-belih, nakon što su danas prekinuli niz od šest uzastopnih pobeda.

Povezana vest:  Sise nepovređen u saobraćajnom udesu u Atini

Prosinečki nije imao većih primedbi na igru svojih izabranika na krcatom stadionu „Čika Dača“, gde se okupilo blizu 15.000 navijača.

-Čestitam igračima na želji i htenju. Dali su sve od sebe da zabeležimo pobedu, ali, nažalost, nismo uspeli u toj nameri – rekao je Prosinečki.

Crvena zvezda posle današnjeg remija zaostaje pet bodova za vodećim Partizanom, koji u poslednjoj utakmici 22. kola igra od 18.30 sati na domaćem terenu protiv novosadske Vojvodine.

Povezana vest:  Zidan i Kaka među zvezdama koje igraju za pomoć Haitiju