Simo-Krunic_jagodina_trener 

Krunić: Utakmica protiv Novog Pazara najvažnija u istoriji
 
Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da njegov tim u nedelju protiv Novog Pazara, u poslednjem kolu prvenstva Srbije, „igra najvažniju utakmicu u istoriji“.
-U ovoj utakmici odlučujemo da li ćemo se takmičiti u Ligi Evrope. Novi Pazar je obezbedio opstanak, a naša prednost je što u svaku utakmicu ulazimo maksimalno. To je donosilo rezultate i zato smo sada u poziciji za evropsko takmičenje – rekao je Krunić na konferenciji za novinare.
Jagodina se trenutno nalazi na četvrtom mestu sa 48 osvojenih bodova, jedan manje od Vojvodine i užicke Slobode, a u izgri za izlazak na evro scenu je i Radnički iz Kragujevca koji gostuje Radu.
-Utakmica neće biti laka, Novi Pazar ima dobru ekipu, sasvim drugu nego jesenas i veoma dobrog trenera. Daćemo sve od sebe da ostavrimo povoljan rezultat – dodao je Krunić i pozvao publiku da u što većem broju dođe na stadion.
U timu Jagodine zbog kartona neće biti Aleksndra Živanovića i Duška Dukića, kao i povređenog Dejana Ðenića i Mohameda El Monira.
Prvotimac Jagodine Miloš Krstić ocenio je da njegov tim očekuje težak meč protiv Novog Pazara.
-Do sada smo na svim utakmicama davali svoj maksimum i postizali dobre rezultate, bilo bi glupo da to sada ne ponovimo i ne pobedimo – rekao je Krstić.
Utakmica Jagodina – Novi Pazara igra se u 15 sati na Gradskom stadionu pod Ðurđevim brdoma, a urava domaćina donela je odluku da ulaz bude besplatan.

 

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Drogba (ne)predvodi Obalu Slonovače na Mundijalu