fc_barcelona_logo

KAMP „BARSELONA“ OD 11. DO 15.JUNA

Dvoje najboljih polaznika imaće priliku da se usavršavaju u Barseloni

 

Treneri Antonio Klaveria Majol, Jordi Blanco Moreno, Enrik Vales Ejido, Josep Moratala Klaramunt i Robert Fernandez Bonilo vodiće Barselonin kamp u Srbiji, koji će se održati od 11. do 15.juna na terenima Sportskog centra “Teleoptik”.

U fabrici najvećih fudbalskih genija, iz koje su izašli i Leo Mesi, Ćavi, Pujol i Iniesta, treniraće 300 dece iz Srbije uzrasta od 8 do 16.godina i to dva puta dnevno, od 10 i 18 časova po programu i propozicijama “La Masija”. Priliku da odu na usavršavanje u Barselonu imaće dva najbolja polaznika.

Povezana vest:  Tores zaradio prvi direktni crveni karton u karijeri!

Prvi oficijelni kamp fudbalskog kluba Barselona biće otvorenog karaktera za sve posetiocie, trenere i roditelje koji žele da pogledaju na koji način španski fudbalski stručnjaci iz slavnog kluba rade sa mladima.

U okviru kampa biće i otvorena Barselonina prodavnica, sa svim rekvizitima kluba.

Podršku kampu pružili su naši proslavljeni fudbaleri Stevan Dika Stojanović, Savo Milošević, Goran Lovre, kao i Zlatan Muslinović, reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Povezana vest:  Selektor Egipta želi samo religiozne igrače u timu

Prvi oficijelni letnji kamp fudbalskog kluba Barselona“ održava se u Srbiji zahvaljujući partnerskom ugovoru između Serbian Trade Mark d.o.o. i proslavljenog fudbalskog menadžera Zorana Stojadinovića, kao potpisnika ugovora sa FC Barselona.

Za više od 30 godina, Barseloninu školu fudbala pohađalo je više od 500 dečaka, od čega 15 Kamerunaca, 7 Brazilaca, 5 Senegalaca i trojica Argentinaca. Oko 10 odsto polaznika ove škole zaigralo je za prvi tim Barselone.

Povezana vest:  Miloš Dimitrijević na šestomesečnoj pozajmici u Kjevu