nani_mancester_slavlje

EURO 2012

Nani: Popravićemo utisak protiv Danaca

 

Portugalski napadač Nani ocenio je da će Danska igrati „na sigurno“ u sredu u Lavovu i naglasio da će njegova reprezentacija na predstojećem meču sve učiniti da popravi utisak posle startnog poraza u B grupi prvenstva Evrope. Danci već imaju tri boda nakon što su šokirali favorizovane Holanđane u subotu u Harkovu (1:0), dok su Portugalci istim rezultatom poraženi od Nemaca u Lavovu.

Povezana vest:  Mančester Junajted eliminisan iz Liga kupa

-Utakmica protiv Danske veoma je važna, to svi znamo. Sa tri boda iz te utakmice bili bi u udobnom položaju, jer samo nešto kasnije sastaju se Nemačka i Holandija – rekao je napadač Mančester Junajteda.

-Ne mislim da će Danci proći u drugu fazu – ocenio je Nani, ali je upozorio saigrače da će protivnički tim bez zvezda verovatno videti remi kao dobar rezultat i da će velikom borbenošću svim silama nastojati da to i ostvari.

Povezana vest:  Real Sosijedad otkupio ugovor Karlosa Vele

Portugalija izgubila tri od poslednjih pet mečeva protiv Skandinavaca, ali je Nani istakao da je „ta činjenica prošlost“. Defanzivni vezista Migel Veloso takođe je naglasio važnost predstojeće utakmice.

-Jednostavno moramo da pobedimo. Međutim, ukoliko i ne uspemo, neophodno je da verujemo u sebe do poslednjeg trenutka. I ranije smo videli timove koji su prošli dalje sa tri boda, ali bi sa pobedom svakako imali više samopouzdanja – poručio je Velasko.

Povezana vest:  Hamburg otpustio trenera Finka

Napadači Ugo Almeida i Rikardo Kvarešma priključili su se ekipi danas na treningu nakon lakših povreda.