mario_baloteli_man_siti_predstavljanje

Galijani bi da Baloteli pređe u Milan

 

Potpredsednik vicešampiona Italije Milana, Andrea Galijani rekao je danas da želi da taj klub dovede reprezentativca Marija Balotelija i još jednog zadnjeg veznog fudbalera.

-Imam mnogo snova, ali bi bilo dovoljno kada bi došao Baloteli. Mislim da je povratak Kake nemoguć, u Španiji su drugačiji poreski zakoni nego u Italiji i mi ne možemo da se takmičimo sa njihovim platama – rekao je Galijani italijanskoj televiziji Skaj sport.

Povezana vest:  Inijesta: Kao u Gvardiolinoj eri

Galijani je istakao da je Milanu neophodan zadnji vezni fudbaler pošto je Mark Van Bomel napustio klub i prešao u holandski PSV.

-Da bismo upotpunili naš tim, nedostaje nam vezni fudbaler koji može da igra ispred zadnje linije. Potpisali smo Kevina Konstanta da bi zamenio povređenog Suleja Muntarija – kazao je Galijani.

Povezana vest:  Slovačka izborila direktan plasman na EP

Milan su ovog leta, pored Van Bomela, napustili Alesandro Nesta, Filipo Inzagi, Đanluka Zambrota i Đenaro Gatuzo.

-Naš prevashodni cilj u predstojećoj sezoni je titula u italijanskom prvenstvu i da u Ligi šampiona odemo što dalje – dodao je Galijani.

Milan je prošlu sezonu završio na drugom mestu Serije A sa četiri boda manje od šampiona Juventusa, dok je u Ligi šampiona ispao u četvrtfinalu od španske Barselone.

Povezana vest:  Matić: Ne zanimaju nas rivali