francuska_slavlje

Sanja: Neuspeh „trikolora“ na EP posledica loše atmosfere

 

Fudbaler Arsenala Bakari Sanja rekao je danas da je reprezentacija Francuske neuspeh na Evropskom prvenstvu doživela zbog loše atmosfere u timu. Sanja je šampionat propustio zbog povrede, pošto je početkom maja na utakmici Premijer lige protiv Noriča slomio nogu.

-Šteta, imali smo potencijal za nešto više. Možda će neko reći da sam lud, ali video sam tim koji može da dogura do finala. Posebno me nerviraju priče koje kruže oko atmosfere u nacionalnom timu. To je žalosno i stvara ružnu sliku o nama i reprezentaciji – rekao je Sanja.

Povezana vest:  Erikson ozbiljno razmišlja o odlasku u Anži

„Trikolori“ su eliminisani sa prvenstva Evrope u četvrtfinalu protiv Španije, a poraz je teško pao Samiru Nasriju koji je posle meča nasrnuo na jednog novinara. Lokalni mediji prenose da je na lošu atmosferu u timu uticao sukob, koji su sa selektorom Loranom Blanom imali Hatem Ben Arfa, Jan Mvila i Žeremi Menez.

-Nisam bio tamo, ne znam šta se tačno dogodilo, ali znam da Nasri ne može da prećuti kada mu se nešto ne sviđa. Obično burno reaguje, ali mora da bude svestan svojih postupaka – rekao je Sanja.

Povezana vest:  Fudbalska sezona u Mađarskoj nastavlja se 23. maja