ofk-pripreme_2011_slovenija

OFK Beograd počeo pripreme za novu sezonu

 

Fudbaleri OFK Beograda počeli su danas pripreme za novu sezonu sa novim trenerom Stevicom Kuzmanovskim, a cilj ekipe je da se vrati u evropska takmičenja.

-Obezbedićemo sve potrebne uslove za neometano treniranje i nadam se da ćete se dobro spremiti za novu sezonu. Mnogo zdravlja i uspeha vam želim i da ove sezone izađemo u Evropu, osvojivši visoki plasman u domaćem šampionatu – rekao je član Upravnog odbora Drakče Dimitrijević.

Povezana vest:  Bugarska, Grčka, Rumunija i Srbija kandiduju se za Mundijal 2030.

Posle merenja i sastanka sa rukovodstvom i stručnim štabom, igrači su izašli na teren i počeli trening, a Kuzmanovski je kazao da će se ekipa koncentrisati na rad.

-Nećemo mnogo pričati, na nama je da radimo. Očekuje nas naporan period, 54 treninga i bar osam utakmica… Pokušaćemo da se dobro spremimo, a kroz utakmice i uigramo, kako bismo što spremniji ušli u novi šampionat – rekao je Kuzmanovski.

Povezana vest:  Čabalala najbolji fudbaler Južne Afrike u 2010.

Napadač Marko Petković trebalo bi da ima zapaženiju ulogu ove sezone.

-Novi početak je pred nama, ali ambicije ostaju iste. OFK Beogradtraži visok plasman, ali i afirmaciju mladih igrača… Pokušaćemo da gajimo lepršavu i ofanzivnu igru i da tako dođemo do dobrih rezultata i do povratka publike na stadion – rekao je Petković.

„Romantičari“ će se spremati u Krivaji i Sloveniji.

Povezana vest:  Advokat u sredu saopštava spisak za Jermeniju i Albaniju