vladimir_vermezovic_kzn

Vermezović: Bitna pobeda za samopouzdanje ekipe

 

Trener Partizana Vladimir Vermezović izjavio je da je današnja pobeda nad ekipom Viner Nojštat (2:1) bitna za samopouzdanje njegove ekipe pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

-Napravili smo izmene u odnosu na prethodni meč, jer su neki igrači kasnije počeli pripreme, a neki duže nisu igrali. Zadovoljan sam, imali smo malo i sreće, ali je za nas najvažnije da se niko ne povredi i da probamo da ne izgubimo. Rezultat je bio bitan zbog samopouzdanja ekipe jer već za dve nedelje igramo najvažniju utakmicu u sezoni – rekao je Vermezović posle utakmice u Sloveniji.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati i tabela sedmog kola Bundes lige

On je dodao da misli da će strelac prvog gola za crno-bele Stefan Šćepović, koji je u ovom prelaznom roku stigao u klub i protiv Austrijanaca odigrao prvu utakmicu za Partizan, biti dobro pojačanje za njegovu ekipu.

Šćepović je kazao da je zadovoljan jer je na prvoj utakmici za Partizan postigao gol, iako je u pitanju pripremni meč.

Povezana vest:  Štrbac napustio klupu Napretka

-Najbitnije je da se ekipa uigrava i da spremni dočekamo kvalifikacije za Ligu šampiona. Bilo mi je teško jer sam kasnio na pripreme, ali mislim da će sve doći na svoje, tako da sam prezadovoljan svojim prvim mečom – kazao je Šćepović.