PRIPREME_23.06_14

Eli Babalj: Kod Robija igraju samo najbolji

Uspeo je Eli Babalj da se izbori sa svim naporima koje iziskuju pripreme pred početak sezone. Novi sistem rada, i mnogo kraći period pripremnog perioda u odnosu na sredinu u kojoj je do sada igrao učinili su da bude jedan od najumornijih. Međutim ne žali se.

– Navikao sam se. Po povratku iz Slovenije imali smo dva slobodna dana koji su mi puno značili za oporavak. Zbog male upale zadnje lože sam juče trenirao nešto slabijim intenzitetom, radi prevencije, i već danas sam trčao punom parom – naglašava Babalj i dodaje da je prezadovoljan uslovima koje on i njegovi saigrači imaju na Zlatiboru.

Povezana vest:  Advokati Mesija spremni za nagodbu

– Stvarno je super. Prvi put sam ovde i prezadovoljan sam.

Iz usta posetilaca treninga crveno-belih stižu samo pohvale na talenat visokog napadača. Primećuju Zvezdaši da Eli igra sa obe noge, da se dobro otvara, da je pokretljiv, snažan, da ume da asistira…

– Početak sezone se primakao. Danas smo prvi put imali sastanak na kome smo analizirali protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. To je za nas mnogo bitna utakmica, kojom otvaramo sezonu i trudićemo se da damo maksimum i pružimo dobru igru – razmišlja popularni Babi.

Povezana vest:  Falkao: Mesi i Ronaldo su iz druge galaksije

Konkurencija u timu je dobra, slaže se sa tim i Babalj.

– Imamo poverenje jedni u druge i svako ko bude u startnih jedanaest protiv Naftana daće sve od sebe da pobedimo. Šef će sigurno izabrati najbolje i najspremnije, i tako i treba da bude. Podržaćemo jedni druge, bez obzira ko bude na terenu, a ko na klupi – konstatovao je Eli.

Povezana vest:  Vojvodina lako i ubedljivo pobedila Radnički iz Niša