goran_karic_kzn_napredak_jun_2012 (1)

Goran Karić: Očekujem Napredak u Superligi sledeće sezone

 

Predsednik Napretka Goran Karić rekao je danas da očekuje da će klub ove sezone izboriti plasman u Superligu i dodao da su Kruševljani, posle Crvene zvezde i Partizana, imali najveću posetu na stadionu u prethodnom periodu.

-Napredak je u drugom delu prošle sezone imao oko 50.000 posetilaca, dok je Radnički iz Niša zabeležio manju posećenost za oko 10.000, što samo dokazuje da ovaj grad voli fudbal – rekao je Karić.

Povezana vest:  Milojević: Derbi je daleko, trenutno je važan samo Zemun

Podsetivši da su dolaskom u Napredak sponzori renovirali svlačionice i ambulantu, Karić je naveo i da je u toku rekonstrukcija dve upravne zgrade, u kojima se nalazi i trofejna sala, dok se za novinare radi izgradnja savremenog medija centra. Karić je istakao da su sponzori Napretka spremni da učestvuju u izgradnji kuće fudbala u Kruševcu, u čijoj blizini bi se nalazili i pomoćni tereni sa prirodnom i veštačkom travom.

Povezana vest:  Berluskoni 25 godina na čelu kluba, najavljuje još 25

-Lokalna samouprava može da ubrza ovaj projekat, jer je koristan kako za fudbalere Napretka, tako i za grad koji bi dobio jedan veliki centar u kome bi i drugi sportovi imali određene benefite – kazao je Karić i izrazio spremnost da finansijski pomogne ovaj projekat.

Karić je kazao da je zadovoljan dobrom saradnjom sa lokalnom samoupravom u Kruševcu i dodao da je od novog rukovodstva grada dobio pozitivno mišljenje o realizaciji ovog projekta.

Povezana vest:  Navijači Šalkea traže ostavke čelnika kluba