robert_prosinecki_kzn

Prosinečki: Posle dobrog početka upali u crnu rupu

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je večeras da je, uprkos prolazu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, nezadovoljan igrom protiv Naftana, jer je ekipa opet u jednom trenutku upala u ?crnu rupu?.

-Ne mogu da budem zadovoljan. Stali smo posle 20 minuta, imali smo niz propusta. Nismo pokazali ono što najbolje znamo, iako smo prošli dalje. U par navrata oni su imali kontre čak i za prolaz dalje. Sledi duboka analiza, jer smo u dva meča primili šest golova – rekao je Prosinečki posle remija 3:3 sa Naftanom.

Povezana vest:  Bajković: Dosta smo se brukali

Njegova ekipa prošla je dalje zahvaljujući pobedi od 4:3 u prvom meču u Belorusiji. Prosinečki je istakao da crveno-beli još nisu u takmičarskom ritmu.

-Opet smo imali dobar početak, dali smo dva gola i kontrolisali meč. Potom smo došli do ”crne rupe”. Nije stvar u fizičkoj spremi, već je u pitanju psihološki problem. To se videlo kad smo primili prvi gol – kazao je on.

Povezana vest:  Falkao stiže u Siti, Jovetić na pozajmici u Juventusu

Prosinečki je rekao da ne beži od krivice, ali je naveo i da su njegovi igrači izbegavali duele.

-Ne može da se igra bez trčanja. Momci su hteli da idu napred, ali problem nam je bila igra u odbrani. Hteli smo da igramo fudbal bez duela, a to u Evropi ne može – objasnio je strateg Zvezde.

Sledeći rival crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu Evrope biće kiparska Omonija.

Povezana vest:  Davida Beckhama žali što je morao da ode iz Manchester Uniteda

-Verujem da možemo da prođemo Omoniju, ali pod hitno moramo da počnemo da igramo u dva pravca – naglasio je on.

Pomoćni trener Naftana Igor Kasjuta kazao je da uprkos porazu može da bude zadovoljan.

-Izuzetno sam zadovoljan, ne bih verovao da mi je neko pre meča rekao da će biti 3:3. Mojim igračima je najteži bio kraj utakmice, a navijači su stvorili sjajan ambijent – kazao je Kasjuta.