vladimir_vermezovic_kzn

Vermezović: Trebaće nam mnogo sreće, pameti i ozbiljnosti

 

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović kazao je da će njegovom timu trebati mnogo sreće, pameti i ozbiljnosti da bi sutra pobedio kiparski AEL u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koja će se igrati u sredu od 20.45 u Beogradu.

-Trebaće nam mnogo sreće, pameti i ozbiljnosti. Verujem da uz to možemo da odigramo kvalitetnu utakmicu… Moramo da budemo strljivi i oprezni, ali moramo i da napadnemo protivnika mnogo žešće nego što smo to činili u prvom meču – rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

Povezana vest:  Premijer liga uvodi gol tehnologiju

-Moji igrači veruju u dobru igru i prolaz u sledeću fazu takmičenja – dodao je on.

Partizan je u prvom meču na Kipru poražen sa 0:1.

-Sutra će biti sve moguće. Vežbali smo razne kombinacije za taktiku, ali još imam jednu dilemu oko sastava – istakao je Vermezović.

Trener crno-belih je kazao da pored ranije povređenih Branka Pauljevića, Marka Šćepovića i Eduarda sutra neće igrati ni Zvonimir Vukić i Dejan Babić, koji su se nedavno povredili na treningu.  On je istakao da se „sutrašnjom utakmicom ništa ne završava“ i da ne želi da se njegovi igrači opterete pritiskom važnosti meča.

Povezana vest:  Vest Hem izborio plasman u Premijer ligu

-Potrebno je da budu rasterećeni, jer samo tako mogu nešto da pokažu. Greške koje budu napravili su samo moje greške – dodao je Vermezović.

Vermezović je ocenio da će fudbalerima Partizana biti lakše da prođu u narednu rundu ako budu kontrolisali igru.

-Ne plašim se AEL-a. Koncentrisan sam na igru moje ekipe, jer sve zavisi od nas. Nije važno sa kakvom taktikom će oni izaći na teren, jer smo spremni za sve varijante. Imamo veliku odogovornost i pokazaće se koliko smo spremni da igramo Ligu šampiona ili Ligu Evropa – kazao je strateg Partizana.

Povezana vest:  Novi Zvezdin kalendar inspirisan starim dresovima

-Spremni smo i za produžetke i za penale, koje ćemo vežbati na narednom treningu – dodao je on.