slavenko_kuzeljevic2_radnicki

Kuzeljević: Radnički ima velike ambicije u prvenstvu

 

Trener fudbalera Radničkog 1923 iz Kragujevca Slavenko Kuzeljević rekao je danas da njegova ekipa ima velike ambicije u Super ligi Srbije i dodao da može da pobedi Rad u prvom kolu.

-Rad je kvalitetan protivnik, klub s tradicijom negovanja mladih igrača i ofanzivnom igrom. Promenili su dosta igrača, ali uvek imaju velike ambicije u prvenstvu i pokušaće da dođu do pobede. I mi imamo visoke ambicije i pokušaćemo da zalaganjem, željom i agresivnošću dođemo do rezultata – rekao je Kuzeljević novinarima u Kragujevcu.

Povezana vest:  Suspendovan tehnički direktor FFF

-Najvažnije je da svi moji igrači imaju dobar motiv i odnos prema dresu i grbu Radničkog kako bismo uvek mogli da ostvarujemo pozitivne rezultate – dodao je Kuzeljević.

Fudbaler Radničkog Petar Pavlović kazao je da se njegov tim dosta pojačao i da može do pozitivnog rezultata protiv Rada.

-Prvo kolo i prva utakmica su uvek značajni za dalji tok, a dobar rezutlat će nam pomoći. Sastajemo se sa mladom ekipom, ali koja je kvalitetna i igra odličan fudbal. Dosta smo se pojačali i mislim da možemo doći do povoljnog rezultata – kazao je Pavlović.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati i tabela 26. kola Super lige Srbije

Na konferenciji za novinare predstavljen je i novi dres kluba, a igrači Radničkog će na leđima imati ispisana svoja prezimena.  Utakmica između Rada i Radničkog igraće se u petak u 17.30 na Banjici.