fk_novi_pazar

Novi Pazar će igrati dve utakmice bez publike

 

Fudbalski klub Novi Pazar kažnjen je danas sa dve utakmice igranja bez publike kod kuće zbog nasilja njegovih navijača, saopštila je Disciplinska komisija. Pazar je kažnjen zbog nereda pre utakmice protiv Radničkog iz Niša u prvom kolu Super lige, kada je jedan navijač uboden nožem.

Povezana vest:  Agent: Ibrahimović operisan i očekuje se potpuni oporavak

-Odluka je doneta posle obavljenog veoma detaljnog istražnog postupka i bazirana je kako na težini učinjenog prekršaja, tako i na postojećem lošem disciplinskom dosijeu FK Novi Pazar – navodi se u obrazloženju presude.

Predsednik Disciplinske komisije Tomislav Pajović rekao je da je ova odluka „poslednje upozorenje“ i da se neće tolerisati fizičko nasilje na sportskim terenima.

Povezana vest:  Napoli na leto dovodi Đuzepea Rosija?

-Ova odluka predstavlja poslednje upozorenje da nećemo tolerisati fizičko nasilje na sportskim terenima. U slučaju eventualnog ponavljanja sličnog prekršaja mogu slediti još rigoroznije kaznene mere, ne samo za pomenuti klub, već i za sve ostale – rekao je Pajović.

Predsednik komisije kazao je da je istraga obavljena „veoma iscrpno“ i uz pomoć MUP-a Srbije, službenih lica i predstavnika Novog Pazara.  Novi Pazar će bez prisustva publike kao domaćin igrati protiv Crvene zvezde u nedelju u trećem kolu i protiv Spartaka u petom kolu, 15. septembra.

Povezana vest:  Loik Remi potpisuje za Olimpik iz Marseja