FUDBALSKA-LOPTA

Zagorčić: Donji Srem će imati značajnu ulogu u prvenstvu
 
Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je večeras da je utakmica protiv Donjeg Srema bila izuzetno teška za njegove igrače.
Vojvodina je golom Milana Bojovića slavila sa 1:0 i preuzela vrh tabele od ekipe iz Pećinaca.
-Šansa da se pobedom dođe na prvo mesto tabele učinila je da fudbaleri odigraju u grču. Posle postignutog gola, taj pritisak je splasao i do kraja su odigrali mnogo bolje – rekao je Zagorčić.
On je dodao da nije zadovoljan igrom u prvom poluvremenu i da je to najslabijih 45 minuta Vojvodine od početka prvenstva.
Zagorčić je posebno naglasio da je iznenađen kvalitetom igre ekipe Donjeg Srema, rekavši da je očkivao za Vojvodinu mnogo lakši meč.
-Posle svega viđenog verujem da će Donji Srem imati značajnu ulogu u Superligi Srbije – naglasio je Zagorčić.
Trener Donjeg Srema Bogić Bogićević istako je da je Vojvodina zasluženo pobedila i čestitao Novosađanima pošto su došli na vrh tabele.
On je rekao da je rezultat za njegov tim mogao da bude povoljniji da nisu, kako je kazao, napavili nekoliko grešaka.
-Imali smo nameru da u drugom poluvremenu izađemo dublje prema polovini Vojvodine, ali nam je Abubakar stvarao velike problema, tako da u tome nismo uspeli – rekao je Bogićević.
Na pitanje novinara da li je Donji Srem u prva četiri kola pokazao sve i dostigao vrhunac svoje forme, Bogićević je kazao da njegov tim ima još dosta prostora da napreduje, pogotovo što su poslednjeg dana prelaznog roka doveli tri pojačanja, među kojima i bivšeg reprezentativnog golmana Anđelka Đuričića.

 

Povezana vest:  Laciju samo bod protiv Kjeva