srbija_pozdrav

Reprezentativci Srbije optimisti pred start kvalifikacija

 

Reprezentativci Srbije u fudbalu kazali su danas da su optimisti pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine i da veruju u dobre rezultate protiv Škotske i Velsa.

-Jako je važno da počnemo pobedama i ubeđen sam da će biti tako. Vidim da je deo javnosti uplašen za reprezentaciju, ali nema potrebe za tim jer je prisutan ogroman igrački kvalitet i mislim da će sve biti kako priželjkujemo – rekao je napadač Partizana Marko Šćepović na današnjem okupljanju u Staroj Pazovi.

Povezana vest:  Evropski klasiko u Madridu, Mitrović protiv Ibrahimovića

Srbija će prvu utakmicu u Grupi A igrati u subotu u Glazgovu, protiv Škotske, a tri dana kasnije u Novom Sadu protiv Velsa. Odbrambeni igrač Matija Nastasić, koji je pre nekoliko dana prešao iz Fiorentine u Mančester siti kazao je da, takođe, očekuje dobru igru Srbije.

-Smatram da imamo pravo na optimizam i verujem da ćemo ostvariti zacrtani cilj u prve dve utakmice kvalifikacija – rekao je Nastasić.

Povezana vest:  Navijaču Sitija trogodišnja zabrana prisustva utakmicama

Vezista Radosav Petrović, koji je ovog leta prešao iz Blekburna u turski Genčlerbirligi, kazao je da protiv Škotske i Velsa neće biti lako, ali da su motiv i želja igrača „ogromni“.

-Ima razlike u igri Škotske i Velsa. Prvi rival možda nema imena i kvalitet kao nekada, ali to je definitivno tim koji može svakoga da pobedi, posebno na domaćem terenu gde imaju fanatičnu podršku. Optimista sam, ipak, i znam da možemo mnogo da pružimo, a motiv i želja su ogromni – rekao je Petrović.

Povezana vest:  Fudbalu 40 miliona dinara iz budžeta

U Grupi A takmiče se još Belgija, Hrvatska i Makedonija.