MILIJAS_RADNICKI-ZVEZDA_14

Zvezda osvojila bodove u Kragujevcu

 

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su treću uzastopnu pobedu u prvenstvu Srbije, pošto su danas u pretposlednjoj utakmici petog kola savladali Radnički u Kragujevcu sa 3:0 (1:0).

U veoma burnoj utakmici pred 10.000 gledalaca na stadionu „Čika Dača“ golove za crveno-bele postigli su kapiten Nenad Milijaš u 43. minutu iz slobodnog udarca, Filip Kasalica u 82. i Luka Milivojević u 90+4. minutu.

Povezana vest:  Nesta: Brazil osvaja Mundijal, Španija razočarenje

Uoči meča došla je do sukoba navijača dva kluba koji su bili na suprotnim tribinama, a zatim se naelektrisana atmosfera preselila i na teren. Upravo zbog toga sudija Danilo Grujić pokazao je dva crvena kartona Kragujevčanima – Stefanu Nedoviću u 45. minutu zbog udaranja Kasalice, odnosno Miljanu Mutavdžiću u 75. minutu zbog udaranja Milivojevića.

Povezana vest:  PAOK usled kazne možda ostane bez titule

Tim Aleksandra Jankovića revanširao se Kragujevčanima za dva remija iz prethodne sezone koji su značajno uticali na gubitak šampionske trke.

Sa nova tri boda Zvezda je došla do deobe treće pozicije na tabeli sa Vojvodinom i Donjim Sremom sa po 10 bodova, uz utakmicu manje. Partizan ima 12 bodova, dok je Rad sakupio ima 11. Priliku da se vrati na prvo mesto ima Vojvodina, koja od 19 sati u poslednjoj utakmici petog kola dočekuje Jagodinu.

Povezana vest:  Milan i Inter žele Songa