vermezovic_par_nef

Vermezović: Falio je samo gol da prelomimo meč

 

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović, posle večerašnjeg remija sa Nefčijem iz Bakua (0:0) rekao je da je zadovoljan igrom i da je ekipi nedostajalo samo bolja završnica i jedan gol koji bi “prelomio”.

-Gosti nezasluženo odlaze bez primljenog gola. Imali smo neke šanse, oni su nas retko ugrožavali, možda su imali jednu polušansu. Bilo ih je teško probiti, jer su u odbrani igrali organizovano. Završnica akcija nam nije bila na visini – kazao je Vermezović na konferenciji za novinare posle meča.

Povezana vest:  Donovan će odigrati još jedan meč za reprezentaciju

Strateg crno-belih naveo je da u azerbejdžanskoj prestonici očekuje lakšu utakmicu.

-U Bakuu će biti mnogo lakše. Oni će se tamo otvoriti, neće igrati odbranu kao ovde, možemo do dobrog rezultata – istakao je Vermezović.

Trener Partizana kazao je da je njegov tima, pogotovo u drugom poluvremenu, imao priliku da osvoji bodove.

Povezana vest:  Pulis napustio Kristal Palas

-Da smo iskoristili neku od šansu, pogotovo u drugom poluvremenu, bilo bi drugačije. Falio nam je jedan gol da otvorimo meč mnogo bolje. Bili smo na korak da prelomimo, ali nismo uspeli – izjavio je Vermezović.

Vermezović nije želeo da ulazi previše u detalje incidenta po završetku utakmice u kojem je učestvovalo nekoliko igrača Partizana i golman Nefčija Saša Stamenković.

-Nisam video šta se desilo, ali ovo je imalo predigru sa njegovim izjavama pre sedam, osam dana. Dobro je poznat odnos Partizana i Crvene zvezde. Mislim da su ovo neke stvari koje ne bi trebalo da se dešavaju. Srećom, bilo je ljudi hladnih glava, inače je moglo da se završi drugačije – kazao je on.

Povezana vest:  De Jong: Siti želi titulu u Premijer ligi

Crno-beli će u sledećem kolu, koje se igra 4. oktobra, gostovati ruskom Rubinu u Kazanju.