jelensuperliga logo

Hajduk – Zvezda bez publike

 

Utakmica Hajduk-Crvena zvezda u šestom kolu Super lige Srbije igraće se bez prisustva publike, odlučio je danas Upravni odbor kulskog fudbalskog kluba.

-Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije nije želela da ukine suspenziju navijačima Crvene zvezde uprkos našoj molbi, a Zajednica Super lige ne želi da preuzme odgovornost za organizaciju sutrašnje utakmice, dok Žandarmerija ne oseća odgovornost jer zvaničnog organizovanog dolaska protivničkih navijača nema – navodi se u saopštenju kluba.

Povezana vest:  Boateng u Bajernu na četiri godine

-Shodno odluci disciplinaca FSS konačno rešenje je najnepopularnije – sutrašnja utakmica igraće se bez prisustva publike. Karte neće biti puštene u prodaju“, piše u saopštenju kluba.

FSS je kaznio ranije Zvezdu zabranom ulaska njenih navijača na gostovanja zbog prethodnih incidenata, a Hajduk je objavio da ne može to da izvede, nakon čega je kulski klub zatražio da se igra bez publike. U Kuli je danas održan sastanak predstavnika oba kluba, FSS-a i policije, ali nije uspelo da se pronađe rešenje,

Povezana vest:  Seltik odbranio šampionsku titulu

-Upravni odbor se još jednom izvinjava svim navijačima I simpatizerima našeg kluba što će biti uskraćeni za pružanje podrške Hajduku na ovoj utakmici – navodi se u saopštenju.

a